Over ons

 

Het Noorden op je Bord

Biologische geitenkaas uit Zevenhuizen, biologische bloemkool uit Sexbierum, biologische champignons uit Marum, biologische tomaten uit Erica. Bio uit Noorden is mooi en divers én actueler dan ooit! Hoe mooi is het dat je deze producten allemaal in één box kunt ontvangen?

Wij bieden jou de Ik ben Noordbox aan! Een uniek boodschappenpakket met alleen maar biologische producten. Maximaal regionaal.


Meer dan een maaltijdbox. Haal het noorden in huis!

Ik ben Noord staat voor veel meer dan een voedselbox. Het is een platform waarop wij de verhalen vertellen van onze  leveranciers. Op de website kun je vinden hoe Hanneke uit Zevenhuizen haar geitenkaas produceert, hoe Harry uit Uithuizermeeden zijn raapstelen oogst en kun je meer lezen over de geschiedenis van het biologisch-dynamische Leeuweriksveld in Emmen.

Wij vinden het belangrijk om deze verhalen te vertellen. Hiermee willen wij laten zien hoe rijk en gevarieerd biologisch uit het Noorden is en geven wij de producenten een stem.

Elke week vullen wij een nieuwe box met zoveel mogelijk van deze noordelijke producten. Door het aanschaffen van deze box ondersteun je de leveranciers uit de regio en kun jij genieten van wat het noorden allemaal te bieden heeft!